Barclays Glasgow Campus

Secure Access | Year: 2021 | Sector: Corporate

Overview

Part of the new Buchanan Wharf development, Barclays Glasgow Campus is one of Scotland’s largest ever construction projects and will be the bank’s new Scottish headquarters. Working for McLaughlin & Harvey, Turvec designed and installed a bespoke cycle storage solution consisting of four custom painted profile steel cubic shelters housing Sheffield bike stands and Cobra cycle racks.

Objectives

  • Secure cycle storage for visitors
  • Low-visibility design
  • Shelter allowing custom artwork
  • Full design and installation

Products

  • Profile Steel Cubic
  • Sheffield Stands
  • Cobra bike racks

What clients have said

Quotes icon

"My colleagues and I are getting to and from work without our bikes breaking down!"

Rolls-Royce

Quotes icon

"Turvec went above and beyond with various designs for our cycle storage provision, with diverse and quick responses. Turvec have proven to be very professional and efficient in finding a wide range of solutions and were very accommodating when it came to project delivery."

Galliford Try

Expert advice within 60 minutes



    Cost-effective quotes

    Detailed project planning

    Expert advice

    Product demonstrations

    Related Projects

    Our knowledge and expertise are informed by our experience of delivering quality bike facilities across a broad range of sectors for a variety of clients. Learn more about our previous work below.

    Orpington Railway Station

    Turvec designed and installed 140 sheltered bike parking spaces for the station forecourt. A mixture of quick access parking and secure gated spaces were added.

    Dashwood House

    Dashwood House stands high at 74 metres in the heart of London's financial district. Working directly for Collins Construction, Turvec supplied 100 two-tier spaces, folding bike lockers, and a bike repair station with pump.

    Glasgow Science Centre

    At Glasgow Science Centre, Turvec designed and installed an open-fronted timber Cubic cycle shelter. The project is complete to the highest standard, with full sedum roof, bike repair station, and two-tier parking.